Family Dent

Chirurgia Dentara

Chirurgia dentară este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu diverse tratamente de reparare și corectare a dentiției și oaselor maxilare, atât în cazul adulților, cât și al copiilor. Aceste tratamente se desfășoară prin intermediul intervențiilor chirurgicale.

intervenții chirurgicale

Medic stomatolog si asistentii executa o extractie

Extracția dentară

Medicul stomatolog recomandă extracția dentară în cazul în care dinții sunt afectați de carii în mare măsură și nu mai pot fi salvați prin nici o altă procedură stomatologică. Deasemenea, se poate recurge la extracție dentară când erupția molarilor de minte crează probleme de aliniere. În urma radiografiei, medicul stomatolog va stabili dacă erupția molarilor de minte poate afecta alinierea celorlalți dinți.

Chirurgia plastică gingivală, stomatolog in timpul interventiei

Chirurgia plastică gingivală

Chirurgia plastică gingivală – această procedură vizează corectarea și restabilirea esteticii dentare. Cele mai cunoscute intervenții de chirurgie plastică gingivală sunt gingivectomiile și gingivoplastiile. 

Chirurgia dentară pediatrică

În ceea ce privește chirurgia dentară pediatrică, suntem foarte atenți la tratamentele stomatologice destinate copiilor. Medicii stomatologi ai clinicii noastre sunt foarte bine pregătiți pe această arie de specialitate pediatrică. Folosim materiale de o calitate superioară, iar tratamentele stomatologice pe care le folosim, sunt utilizate cu precădere în clinici cu renume din Europa.

Chirurgia Dentara

Vă întrebați cum se desfășoară o intervenție chirurgicală și ce se întâmplă după?

În timpul intervenției chirurgicale veți fi monitorizat, medicul stomatolog va urma procedura cu exactitate, folosind aparatură modernă și tehnici de specialitate. Durata unei intervenții de acest fel variază în funcție de complexitatea problemei cu care vă confruntați.

După intervenție, este normal să existe dureri, din acest motiv medicul stomatolog vă va recomanda medicamente care să calmeze durerile. În această perioadă, este foarte important să urmați recomandările medicului cu strictețe, deoarece, în caz contrar pot apărea efecte negative și diverse complicații. Există posibilitatea ca medicul specialist să vă recomande să nu consumați anumite alimente sau băuturi.

Programează-te