Family Dent

Cum să alegi cel mai potrivit dentist pentru tine și familia ta

Alegerea unui dentist potrivit pentru tine și familia ta este un aspect important în menținerea sănătății orale. Iată câteva sfaturi care te pot ajuta să faci această alegere într-un mod informat și eficient:

Cercetare și recomandări

Începe prin a face o cercetare temeinică a dentiștilor din zona ta. Poți verifica site-urile web ale cliniciilor stomatologice, să cauți recenzii și să ceri recomandări de la prieteni, familie sau colegi de muncă. Este important să alegi un dentist cu o reputație solidă și cu feedback pozitiv din partea pacienților.

Marina Davydova
Marina Davydova
2023-06-24
Family Dent clinic is a well equipped clinic with highly qualified dentists and staff, who speak fluentlly in 3 languages ​​(Romanian, English, Russian). I 100% recommend it to anyone who wants to receive a high level of treatment. The clinic complies with high hygiene standards, provides a great variety of dental treatments. The prices are twice cheaper in comparison with UK and with a more qualified approach. I can't thank you enough Dr. Dorin Rosca for returning my smile and my self-confidence. A huge thanks for your magical hands, patience and professionalism.
petre eugen
petre eugen
2023-06-16
În această seară mi sa ficsat lucrarea definitivă, partea de sus 6 implanturi, partea de jos lucrare fixă fără implanturi. O clinică la standarde occidentale, un colectiv de oameni deosebiți! Multumesc frumos! Recomand clinica Family dent, servicii ireproșabile și prețuri accesibile. Nota 10 cu felicitari!
Florea Monica
Florea Monica
2023-06-08
Am avut o urgenta si m-au primit in ziua in care am fost la ei, si au facut loc 3 minute in program ca sa faca o evaluare a urgentei, si am fost programata prima ziua urmatoare cand a fost eliberat un loc in program. A lucrat foarte atent, fara nici un fel de durere, si mi-a explicat foarte clar ce mai am nevoie. Pare ca au tehnnologii si tehnici noi pe care nu le-am mai vazut pana acum in alte cabinete stomatologice.
lucian plotuna
lucian plotuna
2023-04-11
Am avut o experiență excelentă la clinica Family Dent din București, o clinică nou apărută pe piață, unde am beneficiat de serviciile de implantologie dentara în condiții excelente de profesionalism și cu standarde de igienă foarte bune, cu cabinete dentare excelent dotate, și unde experienta profesională a doctorilor cu care am colaborat m-au făcut să mă simt în siguranță și confortabil pe tot parcursul tratamentului. Recomand cu încredere această clinică tuturor celor care caută servicii stomatologice de calitate și o experiență plăcută la prețuri decente(am prospectat mult piața și mulți nu mi-au inspirat încredere). Sunt foarte mulțumit de rezultatul procedurilor și de calitatea serviciilor oferite de de întreaga echipă de la Family Dent coordonată de Dr. Sergiu Roșca.
Tina Sacaliuc
Tina Sacaliuc
2023-02-09
Am rămas foarte mulțumită ! Medicii sunt profesioniști extraordinari ! Ambianță atâta de plăcută încât voi mâine reveni cu siguranța și o recomand cu MARE încredere prietenilor ! Va mulțumesc pentru dantura mea perfecta.
Alexandru Neculae
Alexandru Neculae
2023-01-13
Am reușit să-mi îndepărtez teama de stomatologi. Medicii au nivel ridicat de profesionalism care se vede în rezultate pe care le-am obținut. Sunt pacient din iulie 2022 și am fost în numeroase rânduri privind problema cariilor dentare, iar acum urmez un tratament ortodontic. Recomand clinica Family Dent!

Experiență și calificări

Verifică experiența și calificările profesionale ale dentistului și asigură-te că este licențiat și certificat în domeniul stomatologiei. Poți accesa site-ul oficial al colegiului sau asociației de stomatologie din țara ta pentru a verifica dacă dentistul este înregistrat și dacă există eventuale reclamații împotriva sa.

Servicii oferite

Asigură-te că dentistul oferă serviciile necesare pentru tine și familia ta. Verifică dacă clinica stomatologică oferă tratamentele specifice de care aveți nevoie, cum ar fi curățirea dentară regulată, albirea dinților, ortodonție sau implantologie. Este important să găsești un dentist care să poată acoperi toate necesitățile tale stomatologice.

Abordarea și comunicarea

Este crucial să găsești un dentist cu o abordare care să se potrivească cu nevoile și preferințele tale. Unele persoane preferă un dentist mai empatic și comunicativ, în timp ce altele preferă unul mai direct și eficient. Fă o programare pentru o consultare inițială și încearcă să comunici cu dentistul pentru a vedea cum răspunde la întrebările și preocupările tale.

Confort și facilități

Verifică dacă clinica stomatologică este echipată cu echipamente moderne și tehnologii avansate. Asigură-te că mediul este confortabil și că personalul este amabil și bine pregătit. De asemenea, ia în considerare locația clinicii și programul de lucru, pentru a te asigura că este convenabil pentru tine și familia ta.

Vino la o consultatie