fbpx

Family Dent

Despre Noi

Family Dent este mai mult decât o clinică stomatologică, e locul unde se oferă tratamente la standarde înalte și se formează legături strânse între pacient și medic. Această legătură se bazează pe încredere, profesionalism și implicare. 

Despre Family Dent

Clinica Family Dent are o echipă tânără de medici, pasionați de ceea ce fac și la curent cu tot ceea ce este nou în domeniu. Sunt instruiți în școli de renume, atât din țară, cât și din străinătate, iar programul lor de învățare nu se oprește odată cu terminarea facultății. În continuare se specializează în diverse ramuri ale stomatologiei – un domeniu foarte vast.

Medicul stomatolog va evalua starea sănătății dumneavoastre dentare și veți purta o discuție legată de tratament, durată și veți primi sfaturi pe termen lung. Scopul este să aveți o dantură sănătoasă, într-un timp cât mai scurt. 

Știm că timpul dumneavoastră este prețios, așadar, la Family Dent nu veți întâmpina decalaje de orar, iar dacă apar probleme în privința orarului dumneavoastră, vom găsi soluții în timp util, pentru reprogramare. 

Echipa Family Dent

Aurel Chitic

Aurel Chitic

Medic Stomatolog

– – –

Aurel Chitic

Aurel Chitic

Medic Stomatolog

– – –