Family Dent

Estetica Dentara

Cele mai întâlnite tratamente de estetica dentara sunt reprezentate de coroane dentare, fațete dentare și albire dentară.

Ce este estetica dentara?

Estetica dentară a luat naștere din dorința oamenilor de a avea un zâmbet sănătos, echilibrat și strălucitor. Astăzi, se poate rezolva orice problemă dentară, iar acest lucru ajută oamenii să fie mai sociabili și dornici să-și exprime emoțiile. Sunt mai spontani, dinamici și nu se tem să zâmbească.

Academia Americană de Stomatologie Cosmetică afirmă că aproape 90% dintre persoanele care aleg tratamente de estetică dentară, au mai multă încredere în sine. Cei din jur le apreciază și le văd mai atractive decât înainte. 
Cele mai întâlnite tratamente de estetică dentară sunt reprezentate de coroane dentare, fațete dentare și albire dentară.

tratamente de estetica dentara

Fatete Dentare- Estetica Dentara - Family Dent

Fațetele dentare

Fațetele dentare cel mai des folosite sunt cele din porțelan. Ele sunt folosite pentru a corecta diverse probleme de estetică ale dentiției, cum ar fi forma, poziția în care se află dinții sau chiar lungimea acestora. Clinica noastră este formată din medici pregătiți atât la nivel național, cât și internațional să efectueze cele mai naturale fațete dentare.

Coroanele dentare

Coroanele dentare sunt tratamente de estetica dentară. Ele sunt folosite pentru restaurarea în întregime a unui dinte deteriorat, care a mai trecut printr-un tratament stomatologic, spre exemplu printr-un tratament de canal. Coroanele dentare sunt utilizate atât pentru că redau funcționalitatea dinților afectați, cât și pentru că îmbunătățesc aspectul din punct de vedere estetic al dinților. Cele mai cunoscute materiale din care sunt compuse coroanele dentare sunti ceramica și se pot realiza în culoarea dinților dumneavoastră naturali. 

Albire dentare - Estetica Dentara - Family Dent- Estetica Dentara - Family Dent

Albirea dentară

Albirea dentară este o procedură de estetică dentară simplă și confortabilă. Albirea poate reda frumusețea zâmbetului dumneavoastră într-un timp scurt și fără să fie nevoie de vizite îndelungate la medicul stomatolog. 
În clinica noastră, albirea dentară profesională se realizează cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, cum ar fi lampa Zoom Power și laserul Epic Biolase.

Cea mai importantă caracteristică a fațetelor și coroanelor dentare este rezistența. Dacă se urmează în totalitate recomandările medicului stomatolog, fațetele și coroanele dentare pot rezista pe viață.

De ce estetica dentara?

Alegerea culorii fatetei dentare - Estetica Dentara

Pacienții care hotărăsc să apeleze la estetica dentară au parte de o mulțime de beneficii, începând cu o intervenție rapidă și fără durere, rezultate imediate, calitate garantată și mai ales, posibilitatea de a se implica în întregul proces.

Cum? Medicul stomatolog se va consulta cu dumneavoastră în ceea ce privește procedura de tratament, veți primi recomandările necesare, personalizate pe problema dumneavoastră și veți alege împreună cu acesta, forma și nuanța coroanelor și fațetelor dentare.

Programează-te